Kuten älykkäimmät huomasivatkin ehkä jo, blogi on nykyään ei vain Ruthin vaan myös Rion kuulumisia tallettava. Ulkoasu on vielä vähän työn alla, mutta eiköhän se tästä : )

Ruthin ja Rion kanssa oltiin yhdessä SNJ:n leirillä, jotka nyt treenien osalta meni vähän penkin alle… Rion taipparireeneissä ei ollut pätkääkään intoa ja tyyppi suunnilleen nukahti kesken markkeerauksen, hohhoijaa. (Eikä me siis menty niihin taippareihin.)
 100% varmuutta ei asiasta ole, mutta luultavasti Ruthia pisti kyy tiistaina. Naama täyttyi isoista pateista ja koko pää oli ihan turvoksissa raukalla, oksenteli ja oli vähän väsyneen oloinen. Ei kuitenkaan niin väsynyt ettei olisi jaksanut hyppiä ja pomppia "asiantuntijoita" vasten kun huolestuneena menimme näyttämään jälkiä parille ihmisille. Sanoivatkin että jos sitä kyy olisi purrut niin olisi paljon väsyneempi, mutta mutta. Saattoihan se joku muukin olla, mitään lääkitystä se ei kuitenkaan saanut.

Ruthin pentutokossa ei viitsitty kaydä kuin kerran, neiti näpsä päätti sinkoilla ja pomppia niin korkeussuunnassa kuin maatakin pitkin niin pitkälle kuin remmi antoi periksi muiden alle 5kk ikäisen lapsosten tapittaessa nätisti perusasennosta ja seuratessa hienosti. Eipä kauheasti motivoinut... Mutta leirin jälkeisellä viikolla oltiin Wilkun ja Qupsun kanssa reenimässä ja siellä neiti oli itse täydellisyys! Lähinnä siis ihan perusasentoa ja kontaktia otettiin, seuruuta, paikallaoloa... Kaikkea siis ihan pikkupätkissä, ja oli siinä sitä häiriötäkin, leikkipuiston lähellä kun oltiin niin kakruja ramppas kyllä olantakaa. Tähän väliin hieno perusasento-kuva ^^ (by Wilkku)

1248337023_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sitten lähdettiin Rion, Qupsun ja Wilkun kanssa GR:n leirille kun ei W jaQ päässeet sinne SNJ:hin, ja täällä nyt sitten ollaan tälläkin hetkellä. Rio on ollut ihan äly-mahtava, tokossa kun ollaan käyty niin täysillä on tehnyt ja remmin rumempikin pää on saanut paljon hyviä vinkkejä :D Tänään käytiin kääntymässä möllitokossakin Rion kanssa, ansioituneesti nakkiluokan 1. ! Liikkeet oli ihan ylihelppoja kylläkin.
Luoksepäästävyys: 10, ei tässä mitään, istu nätisti paikoillaan tuomarin kopeloidessa.
Paikallamakuu: 10, vähän haisteli, muttei vakavasti, aika oli huimat 30 sekuntia... (Wilkku väittää että oli minuutti.)
Seuraaminen kytkettynä: 8½, ihan ok, käännökset sössin ite, mutta pistemenetykset tuli varmaan siitä kun imutin nakilla x)
Luoksetulo: 10, tuli kohtalaisen kovaa ja suoraan sivulle, olen tyytyväinen : )
"Vapaavalintainen": 9, eli ihan vaan maahanmeno paikallaan. Oletin että se olis ihan piece of cake, mutta ei, ei se sillon tietenkään suostunut. Olis vaan pitänyt ottaa liikkeestä seisominen...
Kokonaisvaikutelma: 9, (kerroin tällä kertaa 5)
Yhteensä siis 150/160 ja sijoitus 1 :D

Rion kanssa käytiin pari kertaa myös agissa. Maanantaina kun oltiin alkeisryhmässä, niin minä viisaana vähätteli että äh, ihan liian nössöä ja helppoa, kun opeteltiin menemään esteen yli ja putkeen… Hohhoijjaa, minähän sitten päätin mennä kisavalmiisiin, ja se olikin sitten ihan liian vaikeaa minulle, kun olisi pitänyt osata ohjata. Jälkiviisaana voin nyt sanoa että olisi pitänyt vaan jatkaa niissä aloittelevissa, oltais saatu varmuutta epävarmoihin esteihin ja noin, mutta enää ei mahda mitään.